Haarmode Rob
Haarmode Rob Logo

Alle reviews



Gijs Peeters
4-7-2017


(8 / 10)

Tevreden klant

Sind een jaar laat ik mijn haar knippen bij Haarmode Rob aan de heezerweg in Eindhoven. Goede service , fijn personeel en altijd mooi geknipt. Een aanrader voor ieder man die een fijne professionele no nonsens kapper zoekt.

Anja
9-3-2017


(10 / 10)

Geluksmomentje bij de kapper

Weer professioneel geknipt&gekleurd; wat kan een mens zich goed voelen!


Charlotte Wouters
10-2-2017


(10 / 10)

GEWELDIG!

Vandaag bij Haarmode Rob geweest en samen met Loes het kapsel besproken dat ik graag wilde. Ze nemen uitgebreid de tijd en luisteren goed naar je wensen. Vullen daar aan wat nodig is. Resultaat: ik loop met een superleuk vlot kapsel de deur uit. Supergoede service en klantvriendelijkheid!

Robert Hanssen
28-1-2017


(10 / 10)

Topkapsalon

Wederom zijn mijn zoon en ik netjes geknipt door Rob en Nikkie. Nette zaak, gezellige sfeer en gewoon goed knippen! Thanks!


G
27-1-2017


(9 / 10)

balayage door Loes

Dankjewel Loes van team Bliksembosch voor het verven van een mooie balayage in mijn haarwerk gisteren! De eerste reacties van de omgeving zijn positief en ik zie ook dat het mijn gezichtstrekken milder maakt ipv dat donkere haar. Mooi meegenomen als je weer een jaartje ouder wordt!

Marion
21-1-2017


(9 / 10)

top!

Ik was vreemd geknipt door een vorige kapster, elders, en had een vale gloed over grijzend haar. Nu ben ik leuk geknipt en heb ik de perfecte kleuren in mijn haar, waardoor het grijs wel kan uitgroeien maar niet opvalt. Super!


Esther
7-1-2017


(10 / 10)

Perfect!

Samen met mijn 2 dochters op zoek naar een nieuwe kapper. Die hebben we gevonden! alle 3 perfect geknipt. Aandacht voor jou en je haar. Kapster Kimberly en Loes die beiden zowel ons verstonden maar ook ons haar en haarwensen. Helemaal top geknipt. Wij hebben onze kapsalon en kapsters gevonden! Dankjewel Loes en Kimberly voor de fijne en goede ontvangst en mooi geknipt haar :).

Gwen
29-12-2016


(10 / 10)

Permanent

Vandaag weer een mooie bos krullen gekregen. Wat een genot om hier behandeld te worden. Je word echt in de watten gelegt. Om het permanenten zo comfortabel mogelijk te maken. Super blij met het resultaat.


w,lamers
10-12-2016


(10 / 10)

Klant tevredenheid

Geknipt door Nicole, en ben zeer tevreden.

Sabina
18-11-2016


(9 / 10)

Super tevreden

In verband met ziekte lang niet naar de kapper gekund en vandaag voor de eerste keer in jullie kapsalon geweest. Wat een mooi resultaat, super kleuring. En niet vergeten de heerlijke massage stoelen ! Dank je wel Kelly !


Marian
5-11-2016


(10 / 10)

Bruidskapsel en visagie

Voor mijn bruiloft heb ik mijn haar en make-up door Mandy van haarmode Rob laten verzorgen. Beiden waren uitstekend gelukt en bleven de hele dag goed zitten. Ik heb hier heel veel complimenten over gehad en de bruidsfoto's zijn schitterend geworden.

Jacqueline
14-10-2016


(10 / 10)

Verwennerij

Gister weer heerlijk in de stoel gezeten bij haarmode Rob. Mijn haar zit weer goed en ik ben heerlijk ontspannen. Er wordt met zorg en aandacht naar je geluisterd. Je hebt echt het gevoel dat ze alle tijd voor je hebben.


Ankie
13-10-2016


(10 / 10)

Super opgelost!

Naar aanleiding van mijn eerdere review waarin ik aangaf teleurgesteld te zijn, heeft Rob contact met me opgenomen. Na een fijn gesprek en een top-oplossing is mijn teleurstelling verdwenen. Mijn complimenten over de zorg voor de klanten. Super!

Ankie
9-10-2016


(10 / 10)

Teleurstellend

Voor het eerst besloten mijn haar hier te laten verven. Eerst gevraagd of het mogelijk was wat ik wilde en dat was allemaal geen probleem. Lang verhaal heel kort: de kleur was erg lelijk. Precies wat ik niet wilde. Enige oplossing was een extra (dure!) behandeling. Hiermee is de schade enigszins beperkt, maar ik kon wel het volle pond betalen. Extra behandeling van 40 euro! Vond het ook erg vervelend dat deze extra behandeling ook continu gepusht werd door kapster. Dat, en het feit dat mijn haar na het verven een vreselijke kleur had, geeft me een naar gevoel. Flink teleurgesteld dus.


adrie sanders-de kort
27-9-2016


(10 / 10)

Kei-fijne zaak!!

Hartstikke fijne zaak, met topkapsters en een hele gezellige sfeer! Ik kom hier al (bijna) 25 jaar en ben altijd ZEER tevreden de deur uit gegaan. Een aanrader!!!

Roland Biemans
5-9-2016


(10 / 10)

Al meer dan 15 jaar vaste klant

Niets zegt meer over de tevredenheid dan een vaste klant die terug blijft komen.


An Peeters
4-9-2016


(10 / 10)

Beoordeling

Ik ben altijd zeer tevreden over het resultaat. De service is zeer goed en het zijn vriendelijke meiden. Kapsalon is ook altijd gezellig

Rikte van Doorn
12-8-2016


(10 / 10)

Manuela.

Manuela heeft goede ideeën omtrent kapsel, kleur etc. Ze is zelfverzekerd en dat komt goed over op mij als klant. Probleemoplossend gericht. Heel goed.


Robert Hanssen
25-6-2016


(10 / 10)

Top Rob

Rob en zijn team weten mijn zoon en mij telkens weer naar volle tevredenheid te knippen! Zijn duidelijk bij met de trends, staan open voor wensen. Altijd netjes op tijd en met veel vriendelijkheid en hartelijkheid. Top, Rob!

Smithk168
7-6-2016


(10 / 10)

John

Its really a great and useful piece of information. Im glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing. ackefaeebgddcdff


Sandra Nolan
26-5-2016


(10 / 10)

Ouverture

Ik Ben heel tevreden bij haarmode rob. Mijn kapper luistert naar mij en adviseert over what is nodig voor mijn haar. Alle personeel Is vriendelijke en behulpzaam... De salon is altijd schoon en de producten blijven up to date

Emmy Mellaart
26-5-2016


(10 / 10)

Mevrouw

8


Denise Barnier
24-5-2016


(10 / 10)

Van groen naar rood!

Mijn groen uitgeslagen haren omgetoverd tot een mooie donkere rode kleur! Wisten niet of het kon, omdat ik henna had gebruikt (ivm PPD allergie). Heel erg bedankt toppers (en natuurlijk Laura voor het resultaat!). Liefs aan jullie

Yvonne Bekelaar
15-5-2016


(10 / 10)

Altijd blij

Meer dan 8 jaar klant geweest bij Judith. Wat n ontzettend leuke meid en vooral zeer kundig. Ging altijd blij naar huis. Nu ze niet meer bij jullie werkt, moet ik nog even mijn nieuwe weg gaan zoeken. Maar dat komt ook wel goed!


N. Maatje
10-5-2016


(10 / 10)

Goede kapper

Fijne kapper. Ik was eerst ontevreden maar toen is er contact met mij opgenomen en is het netjes opgelost. Ik ben nu tevreden.

N. Maatje
24-4-2016


(10 / 10)

Slecht!

Super slecht! Denk je een keer naar een dure kapper te gaan zodat het fatsoenlijk geknipt word.. Niet dus! Heb bijna 40 euro betaald voor een knipbeurt en ze kunnen niet eens laagjes knippen. Je kunt nog beter naar een 'knippen voor 10 euro' kapper gaan want dit slaat nergens op.


Esther
19-4-2016


(10 / 10)

Thuiskomen

Al jaren bezoek ik de salon. Steeds weer is het een gezellig onthaal. Inmiddels ken ik menig kapster al vanaf stage tijd. Als ik niet uitermate tevreden zou zijn zou dat natuurlijk niet kunnen ontstaan. Alle kapsters blijven bij de tijd door regelmatige bijscholing wat altijd resultaat in een goed advies.

Maartje
19-4-2016


(10 / 10)

Super geknipt en geverft

Vandaag super fijn geknipt en geverft door Claudia. Heb heerlijk genoten in de kappersstoel. Ik kom snel weer terug! Groetjes Maartje


Monique Venema
16-4-2016


(10 / 10)

Goede sfeer en professioneel resultaat.

Nu alweer 3 jaar klant bij Haarmode Rob. Elke keer weer helemaal blij met mijn nieuwe look en mooi geknipte kapsel. Lekker bakje koffie en even bijbuurten. Altijd gezellig. Goede sfeer en tevreden met het resultaat. Kortom: ' Een echte aanrader!'

Mvr van de donk
14-4-2016


(10 / 10)

Fijne kapper

Ik kom er nu al een poosje en ben door al een aantal meiden daar geknipt telkens ben ik tevreden hoe de resultaten zijn ik zou zeggen dikke pluim voor hun


E.M. Smits-Driessen
23-3-2016


(10 / 10)

Behandeling

Vandaag heel fijn geholpen door Babke. Het permanent zit perfect en degenen die me gezien hebben zijn er ook erg enthousiast over. Dus 10 punten

Lia Neervoort
15-3-2016


(10 / 10)

goed geknipt

Judith heeft het zoals altijd weer fantastisch gedaan, ben weer erg tevreden over mijn super geknipte kapsel.


Kelly
9-3-2016


(10 / 10)

Super kapsalon!!

Altijd heel tevreden van het werk van de leuke enthousiaste dames!! Zeker een aanrader hele goede service!!!

René
2-3-2016


(9 / 10)

Mooie salon

Ben bij de opening geweest van de vernieuwde salon aan de Heezerweg. Erg mooi en luxe. Wat een leuke kapsters. Zeker een goede keuze als je een goede kapper zoekt


Janneke
22-2-2016


(10 / 10)

Workshop vlechten

SUPERLEUKE workshop vlechten gehad. De workshop was zeer inspirerend en leerzaam. We konden onze kennis flink uitbreiden en hebben veel geleerd, Opvlechten, invlechten, "elsavlecht' waterval, strik enz. En dat in een avond. SUPER!

Lijda
11-2-2016


(10 / 10)

Robexperience

Eens in de 6 weken zit ik heerlijk in de stoel bij Haarmode Rob Blixembosch. Vriendelijk, vast personeel, waardoor prettig bekend, dat meedenkt en professioneel advies geeft over wat wel, maar ook wat niet zo'n goed idee is..... Lekker laten verzorgen, even los van dagelijkse zaken. Echt een Robexperience.


Theo Janssen
6-12-2015


(10 / 10)

Complimenten

Ik ben al 25 jaar naar volle tevredenheid klant.

Marion Bulle
3-12-2015


(10 / 10)

Sterkte

Vanmiddag Super geknipt. Wil jullie veel sterkte wensen met het verlies van jullie collega.


Betty Schreuder
17-10-2015


(10 / 10)

Klasse

10-m

Rianne Beeks
8-10-2015


(9 / 10)

Fijne kapsalon

Voor 3e keer bij Kapsalon Rob en weer prima geknipt, gekleurd en gestyled door Kimberley. Verademing na een aantal slechte ervaringen bij andere kappers. Je krijgt bovendien professioneel en goed advies. Top!


Bee Damen-Mannee
2-10-2015


(10 / 10)

Altijd goed en tevreden de deur uit!!

Sinds april 2012 ben ik klant bij Haarmode Rob en heel erg tevreden! Frances is een super kapster en is de eerste kapster die ook snapt wat ik bedoel :-). Elke 6 weken even heerlijk ontspannen en ook een gezellig praatje met Frances vind ik altijd fijn. Op mijn trouwdag ook heel wat lovende reacties op mijn bruidskapsel!! Frances, je bent voor mij een TOP kapster!!

Gerrie Reniers
27-9-2015


(10 / 10)

Blij met Haarmode Rob

Altijd ben ik blij als ik bij haarmode Rob ben geweest.Ik ben super tevreden.Iedereen is altijd vriendelijk,de koffie en thee staan altijd klaar.Er wordt over van alles gepraat(heel gezellig)Er worden fijne producten gebruikt en verkocht en je krijgt duidelijke uitleg daarover.Ik ben al jarenlang een tevreden klant.


Annie Giroldi
19-9-2015


(10 / 10)

Knippen

Vandaag eerste keer kapsalon Rob geweest, super tevreden! In overleg kleur uitgezocht en goed advies gekregen voor het knippen! Oh en het wassen van de haren is er zo heerlijk met een soort van massage erbij, het was heerlijk! Zeer tevreden naar huis gegaan!

Ria Wallmuller
15-9-2015


(10 / 10)

Haarmode Rob

Al 25 jaar blij met "Haarmode" Rob


jan verwijlen
12-9-2015


(10 / 10)

klantvriendelijk

Ik kom al jaren bij Haarmode Rob. Een prima kapsalon met deskundig en enthousiast personeel. Geen opsmuk, maar doen wat een kapper moet doen. Veel aandacht voor de wensen van de klant en professionele behandeling. Altijd tevreden naar huis!

Marielle de Ruijter
2-9-2015


(10 / 10)

Super Kapper!

nadat ik al jaren op de Ouverture kwam ben ik toch eens "vreemd" gegaan, maar uiteindelijk toch weer terug gekomen bij Haarmode Rob. Toen "mijn" kapster Mandy naar de Heezerweg ging ben ik met haar mee verhuisd. Super fijne kapper met persoonlijke aandacht en verstand van zaken. Ook voor mensen met een huidprobleem, net als ik! (psoriasis)


Quinty van riel
28-8-2015


(10 / 10)

Super blij !

Super geknipt en gekleurd ! Ook nog gezellig gekletst. Super kapper ?? Helemaal happy !!

Vera Werts
23-8-2015


(10 / 10)

Goede prijs kwaliteit verhouding

Voor het eerst bij Haarmode Rob geweest in Blixembosch. Ontvangst was heel vriendelijk. Het is een keurig moderne zaak en geeft toch een warm gevoel. Vooraf zijn de mogelijkheden op een eerlijke, duidelijke maar zeker ook vriendelijke manier besproken. Ze zijn op de hoogte van de trends en technieken. Ik ben vakkundig gewassen, geknipt en ook bij het in-model brengen, krijg je goede en eenvoudige tips mee naar huis, die ook echt werken! Heerlijk om bij zo'n proffesionele kapsalon te komen!


Anja
20-8-2015


(10 / 10)

Blij, blij, blij

Weer helemaal vrolijk naar huis gefietst met vers geknipt & gekleurd haar. Dankjewel Claudia!

gerdien bakermans
18-8-2015


(10 / 10)

niet zomaar n klant

Haarmode Rob niet zomaar n kapper Ik ben niet zomaar n klant en dat gevoel krijg je ook echt bij Haarmode Rob Yvonne heeft haar best gedaan mij dat gevoel te geven En dat is haar ook echt gelukt! Helemaal naar mijn zin heeft ze me geknipt, n lekker kop koffie erbij, ik voel me er daar zo op mijn gemak! Als je haar maar goed zit en dat zit het! Ik gun iedere vrouw dit grvoel dus.....op naar Haarmode Rob.


gerdien bakermans
19-7-2015


(10 / 10)

verwennerij

Zaterdagmorgen wordt n feest als ik bij haarmode rob ben geweest waar Laura mij knipt, verft en verwent, elke keer weer ik zie al uit naar n volgende keer als je haar maar goed zit zing ik op weg naar huis en dat dat zo is bevestigt elke spiegel die er hangt in mijn huis

Dolf Hertzberger
15-7-2015


(8 / 10)

topkapper

Goed, gedegen kappersvakwerk in een zeer plezierige ambiance met goed gevoel voor humor en veel persoonlijke aandacht. ben klant sinds begintijd op de Heezerweg. Kwaliteit (op alle fronten!) wint altijd. alleen maar "tienen" is wat overdreven en heeft te maken met suggestieve wijze waarop deze ontstaan. Verbeterpuntje!


Henriette wijgergans
14-7-2015


(10 / 10)

Haarmode rob

Super kapsalon. Zeer goede kapsters. Goed advies . Fijne behandeling.

I van schaik
14-7-2015


(10 / 10)

Al jaren klant

Ik ben al jaren naar volle tevredenheid klant.


Vincent Coonen
14-7-2015


(10 / 10)

@Rob

Prima geregeld en goed geknipt

Tessa maas
14-7-2015


(10 / 10)

High lights

Vriendelijk geholpen door de kapster, vind het erg fijn dat ze niet continu praat. Mijn haren werden aandachtig bestudeerd dus serieus genomen. Verder wel erg benieuwd naar het resultaat omdat er ook wat low lights doorheen zitten wat ik niet helemaal in mijn hoofd had.


Amber Rietbergen
11-7-2015


(10 / 10)

Super tevreden

Ik word al vanaf kleins af aan bij haarmode Rob geknipt. Als mijn haren zijn geknipt ben ik altijd super blij want het is altijd super mooi. Ik ben super tevreden. Ook is het bij de kapsters altijd super gezellig!!

F. van den Hurk
10-7-2015


(10 / 10)

Trouwe klant

Al zo'n 35 jaar een meer dan tevreden klant bij Rob. Voorheen in Geldrop en sinds 1991 aan de Heezerweg in Eindhoven.


Helma Kluitman
9-7-2015


(9 / 10)

Kapper

Prettige sfeer, goed advies, en altijd ga ik tevreden de deur uit.

Michelle
9-7-2015


(10 / 10)

Haarmoderob

Ik kom vanuit Leiden graag terug naar Eindhoven voor deze kapper.


Nicolette Enzlin
8-7-2015


(10 / 10)

Altijd tevreden!

Score: 9 Mijn dochters en ik zijn al jarenlang tevreden klanten! We worden professioneel geholpen en krijgen deskundig advies en gaan iedere keer weer blij met een nieuw kapsel de deur uit!

Kluijttmans
8-7-2015


(10 / 10)

TopP

Goed


Lisanne van der werf
7-7-2015


(10 / 10)

Altijd goed!

Ik kom sinds een klein jaar altijd bij HaarmodeRob. Ik wordt er altijd erg goed geholpen. De kapsters verven en knippen me haren precies zoals ik het wil en denken goed mee. Ik ben heel erg tevreden over deze kapper!

Marijke Bouquet
4-7-2015


(10 / 10)

Super!

Zoals altijd weer een vakkundige (kleur) behandeling in een heel persoonlijke, prettige sfeer. Alleen bij HaarmodeRob Rob mogen ze aan mijn haar komen!


Ilse van den Putte
4-7-2015


(10 / 10)

Kennis en ervaring

Bij kapsalon Rob werken kapsters met veel kennis en ervaring. Ik ga zelf altijd naar Kimberley en ben daar zeer tevreden over; ze denkt heel erg met je mee over wat het best bij je (haar) past. Daarnaast hangt er een zeer prettige sfeer in de kapsalon. Het is voor mij echt altijd een verwenmoment naar kapsalon Rob te gaan. Vooral de warme handdoek na het wassen vind ik heerlijk.

Hanneke
4-7-2015


(10 / 10)

Haarmode Rob

Ik ben erg tevreden over HaarmodeRob. Altijd goed advies. Netjes, vlot en in goed overleg. Ook nog voor een redelijke prijs vergeleken met andere kappers. Ben ook wel eens geweest met mijn twee puberzonen. Die vonden hun kapsels echter wat stijfjes en minder vlot. Maar dat kan ook aan hun wensen en/instructies liggen.


Christel Lenders
4-7-2015


(10 / 10)

Super

Dankzij Sanne heb ik het kapsel wat ik wilde. Bedankt Sanne en tot de volgende keer ??

Marloes
3-7-2015


(10 / 10)

Heerlijk!

Eens in de drie maanden weer naar HaarmodeRob op de heezerweg waar ik altijd geholpen word door Judith. Gezellig, vriendelijk en professioneel personeel, up to date van trends en precies weten wat ik wil qua haar zijn woorden die bij mij naar boven komen.


Sandra Michies
3-7-2015


(10 / 10)

Sandra

Elke zes weken weer met plezier naar Kapper Rob. G Vriendelijk wordt je ontvangen en ze nemen alle tijd voor je. Vakkundig wordt je te woord gestaan en geholpen. Al meer dan 24 jaar klant en de medewerkers bij Kapper Rob groeien met je mee. Zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trend en denken met je mee over nieuwe kapsels. Veranderende van kapsalon NOOIT!

Mieke van rooij-kock
2-7-2015


(10 / 10)

Mieke

Ik ben super tevreden over de gast vrijheid maar ook hoe ik geknipt en gekleurd word. We zoeken samen altijd iets uit dat het net iets anders is dan anders ??


Natasja Beks
2-7-2015


(10 / 10)

Professioneel en gezellig ;-)

Vandaag voor het eerst bij Rob Haarmode aan de Ouverture geweest. Op advies van man en dochter door Frances geknipt en gekleurd. Fantastisch! Samen met Frances en Laura een super mooie kleur uitgekozen. Meteen maar een vervolgafspraak gemaakt en volgende keer lekker geknipt worden door Laura :-D.

Ilma Korteknie
2-7-2015


(9 / 10)

Ilma's review

Advies: er wordt meegedacht en overlegd Sfeer: gezellig en 't team gaat leuk met elkaar om. Kapsters: zijn met hun vak bezig Kortom: ik ben heel erg tevreden.


Suus
1-7-2015


(10 / 10)

Top

In deze salon werkt vriendelijk vakkundig personeel. Een bezoekje ervaar ik als een relax momentje voor mezelf waarna ik met een mooie coupe naar buiten ga.

Roos
30-6-2015


(10 / 10)

Goede kapper!

Ik ben nu een paar keer geknipt door Judith, op de Heezerweg. Ze vraagt goed door waardoor ze goed weet wat ik wil en ze kan super goed knippen! Ben zeer tevreden! Ik ben vrij kritisch maar bij haar kan ik relaxed in de stoel zitten. aanrader dus!


Sara Sahin (5 jr)
27-6-2015


(9 / 10)

Superfijne kapsalon!

Ik laat hier altijd graag mijn bos met krullen knippen. De kapsters zijn heel aardig en kunnen goed knippen! Ook mijn mama is altijd heel tevreden!

Marit
27-6-2015


(10 / 10)

Zeer tevreden

Ik kom aan jaren bij Haarmode Rob en ik ben altijd tevreden! Ze geven goed advies over het kapsel en het kleuren. Heel vriendelijk personeel! Zeker een aanrader.


Tine Legierse
27-6-2015


(8 / 10)

Fijne kapsalon

Goed, vriendelijk personeel. Heel behulpzaam en denken goed met je mee. En de koffie staat altijd klaar.

Inge Kerkhof-Waarts
27-6-2015


(10 / 10)

HaarmodeRob Capabel en klantvriendelijk

Bij HaarmodeRob kun je je met een gerust hart overgeven aan de bekwame handen van de kappers. Behalve dat ze heel deskundig zijn, hebben ze ook vaak waardevolle adviezen. De kappers komen met heel verschillende mensen in aanraking, onder andere met mijn demente moeder. Ze blijven vriendelijk en geduldig en dat waardeer ik zeer! HaarmodeRob zou ik niet kunnen en willen missen! Absoluut top!


L strijbosch
27-6-2015


(10 / 10)

Kapsalon om aan te raden

Kapsalon met aardig personeel , kwaliteit van de behandelingen zijn zeer goed . Een aanrader.

Joyce
27-6-2015


(10 / 10)

Goed en kundig advies

Goed advies wat bij je past, zoals het mijn inziens ook hoort echter helaas niet overal gebruikelijk is. Dat alles zonder uren te rijden, dankzij met name Kimberly. En daarbij vriendelijke personeel, goede service (met lekkere cappucino's) voor een ontspannen moment.


Elly Klawer
27-6-2015


(10 / 10)

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Er wordt met zorg gekeken naar de vraag van d klant en in overleg besloten. Duidelijke info

Daniëlle Reinders
26-6-2015


(10 / 10)

Gewoon goed!

Bij Haarmode Rob zijn ze super vriendelijk en denken met de klant mee welk kapsel de klant het beste staat. Zeker aan te raden!


Klant W
24-6-2015


(10 / 10)

Zeer tevreden

Bij Haarmode Rob word ik altijd erg vriendelijk ontvangen. Het team werkt hard, denkt mee met de klant en geeft kundig advies over bijv. nieuwe look of haarkleur. Ben erg tevreden.

Suzan
24-6-2015


(10 / 10)

??

Niet voor niks al jaren klant hier met ons hele gezin! Fijn!!!


Astrid Cuypers
23-6-2015


(10 / 10)

Verwenmoment

Laat me altijd verrassen door wie ik geholpen wordt! Steeds weer een andere look en ga altijd blij de deur uit.

Lynn Braat
23-6-2015


(10 / 10)

Uitstekende service

Ik wordt hier altijd goed geholpen door vakmensen, in een gezellige sfeer.


Kirsten
20-6-2015


(10 / 10)

Mooi blond

Vandaag bij Francis geweest om mijn haar weer een stuk lichter te maken. Naast een mooi resultaat ook hartstikke gezellig. Bedankt Francis ik ben tevreden met het resultaat!

Maria
20-6-2015


(8 / 10)

Tevreden!

Ik ga hier altijd tevreden de deur uit. Kundige dames die een goed advies geven.


Ilse
20-6-2015


(9 / 10)

Lekker verwend

Voor m'n dochtertje van 6 is het een feestje om naar de kapper te gaan. Ze wordt altijd heerlijk vertroeteld en geniet van de aandacht... En als altijd prima geknipt!

Anke Houtakkers
20-6-2015


(10 / 10)

Waarom kiezen voor Haarmode Rob

Dames en heren kapsalon met gepassioneerd personeel. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en goede service. De laatste 20 jaar is er geen andere salon aan mijn haar geweest!


Daan Jeurissen
20-6-2015


(10 / 10)

Altijd top bij kapper rob

Al ruim 20 jaar klant bij Haarmode Rob. Altijd top en gezellig.

Edith Voets
20-6-2015


(10 / 10)

HaarmodeRob

Goede sfeer in kapsalon, prettig contact, goed knippen/ kleuren, goed advies omtrent verzorging.


Marloes
20-6-2015


(10 / 10)

TOP Haarmode bij ROB Haarmode!

Geweldig Team, ben al jaren klant en enorm tevreden, altijd tijd voor advies op maat en wens, altijd weer leuke nieuwe innovaties, otw een salon die mee gaat met de tijd en de daarbij mooie nieuwe ontwikkelingen op gebied van alle haarmode, ga zo door Rob en meiden!

N. Goossens
20-6-2015


(10 / 10)

Laura

Super tevreden, en goede producten!


Yvar
20-6-2015


(10 / 10)

Scheren van mijn baard

Vandaag bij haarmode Rob geweest voor de eerste keer. Ik ben er super goed geholpen door Sanne, ze heeft mij veel advies gegeven voor mijn beginnende baard, samen met Sanne hebben we bekeken welke baard bij mij past. Sanne heeft hem netjes bijgewerkt en ik zal ook zeker met mijn baard terug komen bij haarmode Rob!

Wilma Bondt
19-6-2015


(10 / 10)

Tevreden klant

Ik kom al 12 jaar bij Haarmode Rob. Ben een zeer tevreden klant. Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en het personeel is kundig en is goed op de hoogte van de laatste trend. En ze denken altijd goed met je mee. Top!


Ester
19-6-2015


(10 / 10)

Professioneel en gezellig

De kapsters zijn stuk voor stuk erg professioneel, werken met de laatste technieken (want ze leren constant bij), maar maken het ondertussen ook gezellig. Een fijne sfeer, veel persoonlijke aandacht en een mooi eindresultaat altijd; ik ben erg tevreden!

Geeke
19-6-2015


(10 / 10)

Prima kapper

Zeer klantvriendelijk en goede kapsters! Vaak bel ik op het laatste moment, maar ze kunnen altijd nog wel een gaatje vinden om me te knippen. Overigens ook lekkere cappuccino.


Cor-Jan
19-6-2015


(10 / 10)

Klasse!

Fijne kapper. Al jaar en dag word ik goed en prettig geknipt door Rob. Altijd in voor iets nieuws en moois!

Jasper rietbergen
19-6-2015


(10 / 10)

Rob de beste

Ik ben 10 jaar, en word al mijn hele leven bij Haarmode Rob geknipt, ik ben altijd trots op mijn haren als ze weer zijn geknipt.


Karin Marinus
19-6-2015


(10 / 10)

Top Kapper !

Kom al jaren bij Haarmode Rob. Heb alle kapsters al bijna wel een keer gehad. Ze zijn allemaal heel vriendelijk en professioneel! Je krijgt goed advies over de kleur en kapsel wat bij je past. Mijn man en kids komen hier ook en voorlopig zijn jullie nog niet van ons af!

Maria blom
18-6-2015


(10 / 10)

Prima

Heel tevreden


Thea van der mierden
18-6-2015


(10 / 10)

Haarmoderob Rob waar je blij de deur uitgaat

Paar keer hier geknipt En super goed bevallen Spontane kapsters En die je goed advies geven

Meggy van nuenen -cox
18-6-2015


(9 / 10)

Een gezellig kappersteam die hun vak verstaan

Bij binnenkomst is er altijd een goede sfeer. De kapsters begroeten iedereen en je voelt er meteen thuis. Ze hebben goede kennis en weten de nieuwe trends. Ze hebben snel door wat voor type in hun stoel zit en passen hierop hun advies aan. Zeker de moeite waard!


Petra Jansen
18-6-2015


(10 / 10)

.

Heel tevreden over deze kapper. Na een lange zoektocht hier terecht gekomen en gebleven. Ontspannen uurtjes en hier mooi vandaan gaan. Wat wil een mens nog meer!

Frida
17-6-2015


(10 / 10)

Blij

Al een hele tijd mijn vaste kapsalon. Goed advies bij kleuren en kiezen van kapsel. Gezellig en vriendelijk personeel. Altijd staat er een kopje thee of koffie klaar. Na een bezoek altijd blij naar buiten!


Evie
16-6-2015


(10 / 10)

Top kapper

Zoals altijd: in alle rust en gezelligheid goed geadviseerd en behandeld!

Chantal
13-6-2015


(10 / 10)

Haarmode Rob

Vriendelijk en deskundig personeel, mooie zaak. Mijn man, zoontje en ik zelf zijn alle 3 tevreden klanten. Hoewel mijn zoontje niet de gemakkelijkste is in de kappersstoel zijn de kapsters heel geduldig met hem. Een compliment waard!


Annette Haneveer
13-6-2015


(10 / 10)

Haarmode Rob

Prima kapsalon, kom hier al 24 jaar, dus dat zegt eigenlijk genoeg!

Margot
13-6-2015


(10 / 10)

Zeer tevreden!

Sinds onze verhuis naar Stratum zijn mijn man en ik vaste klant bij Haarmode Rob. Fijne salon met professionele en vriendelijke medewerkers die goed advies geven! Ik kom hier niet alleen voor mijn haar, ook hun make-up-artikelen bevallen goed. Hier ga ik niet meer weg!


Rob Slegers
13-6-2015


(10 / 10)

Super tevreden

Al ruim 15 jaar klant bij Haarmode Rob. Super tevreden over de dienstverlening en de prijs - kwaliteitsverhouding.

Sema Cinar
13-6-2015


(10 / 10)

Een zeer tevreden klant

Ik ben nu al jaren een vaste klant en nog steeds kom ik hier erg graag naartoe. De kapsters zijn vriendelijk, deskundig en hebben een luisterend oor. Ze kijken naar de wens van de klant maar geven ook een afwijkend advies als dit het uiterlijk van de klant ten goede komt. Ze zorgen ervoor dat de klant er piekfijn uit ziet en tevreden naar huis gaat. Tevens verkopen ze hier erg goede haarproducten en is er altijd wel een product dat het beste bij de klant past. Zelf gebruik ik al jaren een shampoo dat ik hier gekocht heb en nog steeds erg tevreden over ben. Kortom: ik ben een erg tevreden klant en kan iedereen aanraden om ook van hun diensten gebruik te maken!


Bernadette
1-5-2015


(10 / 10)

Geweldige kapper

Al jaren tevreden klant, inmiddels verhuisd maar rij graag een flinke afstand om bij Rob mijn haar te laten doen. Altijd goed, altijd leuk en zeer professionele kappers.

ralph
31-3-2015


(10 / 10)

strakke baard

Eindelijk een kapper in Eindhoven die snapt wat je met een baard moet doen. Leuke meiden ook trouwens ;-)


Jolanda muller
12-3-2015


(10 / 10)

Top!!!

Altijd fijn om weer naar de kapper te gaan. Leuke meiden. Ben al door verschillende kapsters geknipt en altijd helemaal happy. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends! Heerlijke cappuccino

Inge Vos
12-3-2015


(10 / 10)

genieten bij haarmode Rob

Vandaag weer een mooi kleurtje in mijn haar, onder genot van een super lekker kopje espresso ( dubbele ). Naar de kapper gaan is hier een uitje. Leuke en gezellige medewerkers. Lekker verwend worden na een dag werken. En weer vokdaan naar huis. Tot over 3 weken. Xxx Inge


Niels
27-2-2015


(10 / 10)

Top

Goeie kapper. Leuke meiden. Eerst ergens anders moest altijd w88 en terug. Nu in 1x goed ??

Nico
26-2-2015


(10 / 10)

Blokhead knippen

Al jarenlang kom ik bij Rob om een blokhead te laten knippen. Als een van de weinige kappers knippen ze bij Haarmode Rob een perfecte blokhead. Wel eens een andere kapper geprobeerd maar nergens zo strak als bij Rob. De experts Rob en Babke.


William van Hoeck
19-2-2015


(10 / 10)

Knapper!

In de afgelopen 20 jaar, dat ik bij Haarmode Rob kom, zowel op de Ouverture als op de Heezerweg, kan ik zeggen dat ik er nog steeds met veel plezier binnen stap en nog vrolijker weer naar buiten ;-). Met name de prettige sfeer, de vriendelijkheid van de dames en de "heer" maken dat ik ook voor de komende 20 jaar er zal komen. Daarnaast weet ik dat men met regelmaat diverse trainingen en cursussen volgt om steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Een aanrader van mijn kant!!!!!

Sandra
10-2-2015


(10 / 10)

1 woord.....Super!

Zodra ik binnen kom krijg ik het gevoel van "rust" :-) Leuke meiden die goed luisteren naar mijn wensen en zeker weten waar ze mee bezig zijn. Binnenkort mag ik weer ik kijk er al naar uit! :-)


Rene
9-2-2015


(9 / 10)

Fijne kapper

Ik heb redelijk moeilijke haren met veel weerborstels en werk in een representatieve functie. Sinds enkele jaren gelukkig hier terecht gekomen. Vriendelijke vakbekwame mensen. Zeker een aanrader.