Haarmode Rob
Met ingang van 9 oktober is ons filiaal aan de Heezerweg tijdelijk gesloten op maandag.
Kijk op onze contactpagina voor onze actuele openingstijden. Sorry voor het ongemak!


9.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
173 reviews

De specialist in baarden en snorren trimmen voor Eindhoven

Baarden en snorren zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Eindhoven. Kort of lang, baarden en snorren vragen erom goed bijgehouden en verzorgd te worden. Net als normaal haar groeien baard- en snorharen gemiddeld 1 cm per maand. Regelmatig onderhoud is dus van groot belang voor een verzorgde look. Door de baard of snor regelmatig te verzorgen door te trimmen, knippen en stylen, blijven deze beter in model en zien ze er voller uit. Ook het gebruik van baardbalsem en pommade kan hieraan bijdragen. Dus ben verstandig en laat uw baard trimmen of verwen je baard met de complete baard verzorging bij Haarmode Rob in Eindhoven.

Getraind door de mannen van Schorem haarsnijders en barbiers

Baarden en snorren dienen dus regelmatig onderhouden te worden maar hoe pak je dat aan? Je kan natuurlijk zelf met schaar en tondeuse aan de slag gaan en hopen dat het wel goed komt, maar waarom zou je dat riskeren? Het is bij het stylen en trimmen van de baard of snor zeer belangrijk om de gezichtslijnen te herkennen en daar het model op af te stemmen. Voor het stylen en trimmen van je baard breng je gewoon een bezoek aan Haarmode Rob in Eindhoven. Onze kapsters zijn getraind en vertrouwd gemaakt met de klassieke barbierstechnieken door de mannen van Schorem uit Rotterdam. De barbiers van Schorem zijn ‘old school’ en gespecialiseerd in klassieke haarstijlen die zichzelf door de jaren heen hebben bewezen. Dat zij weten waar ze het over hebben is te zien aan de rij mensen die er dagelijks voor de deur staat te wachten om naar binnen te kunnen.

Bij ons hoef je niet in de rij te staan maar kan je om een afspraak te maken voor het stylen, trimmen en complete verzorging van baard en snor gewoon bellen met één van onze twee vestigingen in Eindhoven.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact op.

VOLGENDE PAGINA (PRODUCTEN)